Certifierad spelledare i "Ett litet spel om medarbetarskap"

Ett enkelt koncept

Nu har vi lanserat vår digitala spelledarutbildning som bygger på e-learning och egenstudier. Du får en inloggning till vår lärplattform där du går igenom utbildningen helt i din egen takt, när du har tid, på den plats du önskar. Vi vill att du ska få en bra lärupplevelse samtidigt som det är enkelt och lättillgängligt.

Utbildningen tar ca ca 3-10 timmar (beroende på om du läst boken innan) och innefattar också att du testspelar där du samlar några kollegor eller vänner och spelar spelet. Därutöver skall du för att erhålla certifiering spela en omgång med en grupp om 4-6 personer. Du avslutar utbildningen genom att skriva en kort rapport om detta samt dina reflektioner kring arbetet.

Upplägg

Utbildningen syftar till att du i din yrkesroll skall kunna använda spelet som en del i din yrkesutövning. Vi har erfarenhet av att spela allt ifrån ett spelbord med 4-6 personer, till att spela i storsamling med 5-700 personer samtidigt.

I utbildningspaketet ingår:

– 1 spel för 6 personer. (Planerar du och din verksamhet större satsningar så kan givetvis spel köpas separat och du som certifierad konsult står för kvalitetssäkringen. Skulle det handla om en stor men tillfällig storsamling så kan spel också hyras för dessa tillfällen så att vi sparar på naturens resurser.)

– En liten bok om medarbetarskap.

– Pedagogiskt material för att inspirera och utbilda om mederbetarskap till medarbetare, chefer och beslutsfattare. Powerpoints, inspelade videoföreläsningar.

– Lathundar och checklistor inför, under och efter spelgenomförandet.

Er investering

Utbildningspaket och certifiering enligt beskrivning ovan: 9100 kr ex moms.

I detta ingår också en sammanställning av ett första spelresultat samt givetvis den support du behöver för att nå framgång.

Vill du köpa till extra spel kostar dessa 2 500 kr ex moms.

Anmäl ditt intresse via kontaktformuläret längre ner eller maila oss.

Kolla in vad Therese tycker om spelet och utbildningen