Lead Forward

Är du ledare och vill jobba med din egen utveckling?

Strukturerad metod 

Prestationsbyrån arbetar med Lead Forward som är en strukturerad metod för ledarutveckling. Metoden bygger på en typ av feedback som heter feed forward. Processen innefattar en feedbackkartläggning som ger dig som ledare en nulägesbild av hur dina medarbetare uppfattar ditt ledarskap. Metoden kan användas på individer eller som del av en ledarutveckling i grupp.

Coaching

Under ett antal coachmöten får du möjlighet att reflektera över ditt resultat och även skapa en handlingsplan kring dina utvecklingsområden. Du kan sedan göra en uppföljning för att se hur du har utvecklats och hur ditt ledarskap har förändrats. Alla på Prestationsbyrån är utbildade coacher och vi har coachat chefer och ledare under tjugo års tid.

Ett perspektiv

Lead Forward är inte ett mätverktyg i bemärkelsen att du får ett objektivt resultat. Du får ett perspektiv på ditt ledarskap från den grupp som möter dig mest – dina medarbetare och underställda. I de processer som vi genomfört de senaste åren har majoriteten av ledarna gjort en eller flera beteendeförändringar som har lett till ett mer effektivt ledarskap.

Är du intresserad av att genomföra en Lead Forward eller vill veta mer, är du välkommen att kontakta oss. Använd formuläret längst ner eller ring eller maila oss. Du kan också läsa mer om metoden HÄR.