Coachning

Prestationsutvecklare och coacher

Alla prestationsutvecklare på Prestationsbyrån är utbildade coacher. Coachning är ett koncept i vår prestationsutvecklarportfölj och ingår ofta som en del i våra ledarprogram men vi erbjuder även coachning som en fristående tjänst. En stor del av det vi gör innebär att hjälpa individer och grupper att komma vidare i sin utveckling och nå sina mål genom att använda sig fullt ut av sin inneboende drivkraft och potential. Vi har haft den stora förmånen att coacha tusentals individer under åren och det är en sak som har varit signifikant för Prestationsbyrån från start – vi är bra på att få andra att nå sina mål!

Vår syn på människan

Vi förstår att varje individ är unik och vår metodik bygger på att hitta och frigöra varje individs inneboende drivkraft och potential. Vi tror att alla har den kapacitet som krävs för att prestera på topp, oavsett om det är som partner, förälder, ledare eller kollega. Vi ser individen som en helhet vilket innebär att allting påverkar allting. Det vi gör när vi kommer hem påverkar hur vi mår på arbetet och vice versa.

Vad innebär en coachprocess?

Genom att samarbeta med oss kommer du att uppleva en kraftfull kombination av stöd, strategi och motivation för att ta dig till nästa nivå i ditt liv. Oavsett om det handlar om privata eller professionella mål, är vårt fokus att hjälpa dig framåt.

Vi arbetar med coachning på olika sätt beroende på vad dina behov är. För dig som vill ha ett mer resurseffektivt sätt att bedriva din egen utveckling, har vi ett koncept som bygger på att du själv till stor del driver din utveckling. Du får då tillgång till vår digitala plattform där vi samlar material speciellt anpassat efter dina behov och där du arbetar aktivt med material och övningar mellan coachmötena. Ett annat upplägg är att ha fler möten, merparten digitala och mindre eget arbete i plattformen. Ett tredje upplägg är att ha tätare möten då vi ses fysiskt, där fokus ligger på själva samtalen. Givetvis erbjuder vi kombinationer av dessa upplägg efter dina önskemål.

Känner du att det är dags att utforska din potential och förbättra dina prestationer? Då kontaktar du oss så matchar vi dig med en av våra erfarna prestationsutvecklare. Ni kommer sedan att starta upp en process utifrån dina behov. Vi rekommenderar alltid två till tre möten oavsett men ofta löper en coachprocess över ett halvår eller ett år, beroende på dina behov och utmaningar. Vi genomför både fysiska och digitala möten.

Kontakta oss

Du kan kontakta oss via formuläret nedan eller kontakta oss personligen via våra konsultprofiler här på hemsidan. Och har du inte riktigt bestämt dig än och har frågor om hur det går till så är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!